Προτεινόμενες ιστοσελίδες

Το παρόν blog ασχολείται με ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τον Τουρισμό, είτε αυτά αφορούν στη γνωριμία των αναγνωστών του με νέα μέρη και με την ίδια την Travelplanet24, είτε αναφέρεται σε νέα από την τεχνολογία Τουρισμού και σε νέες υπηρεσίες μέσα από το travelplanet24.com.

Υπάρχουν, όμως, πολλές ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες που θα θέλαμε να τους ρίξετε μια ματιά, καθώς περιέχουν ενδιαφέρουσα θεματολογία – πάντα γύρω από τον τομέα του Τουρισμού, των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, κτλ. Επειδή, λοιπόν, μάς αρέσει να αναζητούμε ανάλογες ιστοσελίδες και να προωθούμε το περιεχόμενό τους, παραθέτουμε παρακάτω τις προτάσεις μας:

Ο αγαπημένος μας Travel Blogger

Θα έχετε παρατηρήσει πως στο blog της Travelplanet24 γράφει ως Guest blogger ο Χρήστος, γνωστός εδώ και πολύ καιρό και ως kitsosmitsos. Τον διαβάζουμε καιρό τώρα και σίγουρα κάθε ανάρτησή του αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα ανάγνωση. Ταξιδεύει πολύ – όποτε οι συνθήκες το επιτρέπουν, ενώ του αρέσει να αφηγείται με το δικό του τρόπο τις ταξιδιωτικές εμπειρίες του.

T for Travel, T for Trains, T for True Stories

Το ΤravelstoriesFromyWorld.com είναι ένα ταξιδιωτικό blog με θεματικές ενότητες που αφορούν στα ταξίδια της Μαρίας Κόφου. Η Μαρία έζησε για τέσσερα χρόνια μεταξύ Ιταλίας και Ισπανίας και ξεκίνησε να περιγράφει τα ταξίδια της αλλά και τις σκέψεις και τις ανάγκες που δημιουργούνται σε έναν traveller μέσα από εμπειρίες που έζησε και ζει η ίδια!  Τα κείμενά της είναι γραμμένα με τρόπο άμεσο και αστείο και η προσέγγιση των ταξιδιών και των tips είναι ιδιαίτερα φρέσκια και νεανική! Στο blog της μπορείτε να βρείτε ιδέες για εναλλακτικούς προορισμούς, έξυπνα tips και προτάσεις για ένα Σαββατοκύριακο σε κάποια Ευρωπαϊκή πόλη ή για ένα long term ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου. Ακολουθήστε την!

Ο γύρος του κόσμου μέσα από το cinema, τη μόδα και πολλά όνειρα

Το dreamista.gr είναι ένα blog για ταξίδια στον κόσμο και στη μόδα. Αλλά και για τις ταινίες εκείνες που μας ταξιδεύουν στον κόσμο, και στη μόδα που μας κάνει να ονειρευόμαστε. Η Άννα γράφει για τα ταξίδια που αγάπησε, αλλά και γι’ αυτά που ονειρεύεται να κάνει. Γράφει για τη μόδα που την ταξιδεύει, για το street style στις πόλεις που εξερευνά και δίνει μοναδικές συμβουλές για άνετα ταξίδια γεμάτα στυλ, φαντασία και όνειρα!  Μπορείτε να ακολουθήσετε τις περιπλανήσεις της Dreamista και στα social media: twitter – facebook – google+ – instagram – pinterest!

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment