ΝΕΟ TRAVELPLANET24 ANDROID APP!

Η travelplanet24 ανακοινώνει τη νέα, δωρεάν, ταξιδιωτική εφαρμογή, για Android συσκευές!

Η  νέα android εφαρμογή της travelplanet24, είναι διαθέσιμη, δωρεάν, στο Playstore, από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και παρέχει τη δυνατότητα κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αλλά και πολλών άλλων υπηρεσιών, γρήγορα και εύκολα!

Screenshot_1

Με την εγκατάσταση της  travelplanet24 εφαρμογής, σε android συσκευές, μπορείς, μεταξύ άλλων, να δεις εξατομικευμένα αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν στις ανάγκες σου, να συγκρίνεις τιμές μέσα σε μόνο μερικά δευτερόλεπτα και να προχωρήσεις σε μια γρήγορη και ασφαλή κράτηση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Επίσης, στα χαρακτηριστικά του android app, συμπεριλαμβάνεται το online check-in, η κράτηση ξενοδοχείου, η επισήμανση μιας πτήσης ως αγαπημένης καθώς και ειδοποιήσεις για αποκλειστικές προσφορές για δημοφιλείς προορισμούς!

Screenshot_2

Επιπλέον, η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα , να συνδεθείς στο προσωπικό σου προφίλ και να παρακολουθήσεις τις κρατήσεις σου, να αποθηκεύσεις ονόματα και διευθύνσεις επιβατών, για μια ακόμη πιο γρήγορη διαδικασία κράτησης, αλλά και να προσθέσεις το προγραμματισμένο ταξίδι σου στο ημερολόγιο, ώστε να θυμάσαι τις ημερομηνίες της επόμενης πτήσης σου, ακόμη και εκτός δικτύου.

Screenshot_3

H νέα εφαρμογή της travelplanet24, έχει κομψό σχεδιασμό και βασίζεται στο πρότυπο του material design της Google. Ο ευέλικτος σχεδιασμός της εφαρμογής την κάνει συμβατή με όλες τις android συσκευές και σου προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες για να σχεδιάσεις το επόμενο ταξίδι σου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις δωρεάν την android εφαρμογή της travelplanet24 από το Playstore!

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.travelplanet24.activities

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

About Niki

Niki

Η Νίκη είναι PR & Corporate Communications Assistant στην Travelplanet24. Μπορείς να τη βρεις στο LinkedIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment