4 μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες

Η επιλογή της χώρας ή της πόλης ενός ταξιδιού διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Κάποιοι από αυτούς είναι η εποχή, τα χρήματα αλλά και οι δραστηριότητες που παρέχει ο κάθε τόπος. Οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν και σε χόμπι για κάποιον που τις πρωτογνωρίζει. Διότι ένας από τους λόγους που ταξιδεύει κανείς είναι για να δοκιμάσει και να μάθει καινούργια πράγματα τα οποία πλέον συνδέονται μαζί του. Ειδικά όταν πρόκειται για νέες εμπειρίες όπως αυτές που ακολουθούν.

shutterstock_319657742

Ποδηλατάδα στην Ολλανδία

Η Ολλανδία φημίζεται για τους ποδηλατόδρομους της αφού είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους μετακίνησης των πολιτών στην χώρα. Εκτός από το Άμστερνταμ άλλες πόλεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε βόλτα με το ποδήλατο σας είναι το Τσβόλε και η Πανεπιστημιούπολη Γκρόνιγκεν. Ολόκληρη η Ολλανδία έχει πάνω από 32.000 χιλιόμετρα ασφαλών ποδηλατοδρόμων. Η τιμή ενοικίασης στο Άμστερνταμ κυμαίνεται από 10 έως 15 ευρώ και θα βρείτε αρκετά καταστήματα στην πόλη γι’ αυτό τον σκοπό.

  shutterstock_243001774

Surfing στην Hawai

Στην Hawai θα βρείτε το καταλληλότερο μέρος αλλά και τους σωστούς δασκάλους για να μάθετε surfing. Το Kauai (στη νότια πλευρά) είναι ένα από τα πιο γνωστά της χώρας. Στην Poipu beach είναι πολύ πιθανόν να βρείτε και άλλους surfers. Επίσης η Kalapaki beach έχει ήρεμα νερά και προσφέρεται για τους αρχάριους στο άθλημα αλλά και για τα παιδιά.

shutterstock_361557344

Βόλτα με έλκυθρο στον Καναδά

H λίμνη Louise στο Εθνικό Πάρκο Μπανφ εκτός από απαράμιλλη ομορφιά όλο το χρόνο, το χειμώνα προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να κάνουν μια βόλτα με έλκυθρο. Η βόλτα κρατάει λιγότερο από μία ώρα και είναι είτε ομαδική (η οποία είναι και η πιο οικονομική) είτε για δύο αποκλειστικά άτομα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος περιήγησης σε αυτό το πάνεμορφο και χιονισμένο μέρος από το έλκυθρο.

shutterstock_57216811

Ιστιοπλοΐα στην Σαντορίνη

Η βόλτα στα καταγάλανα νερά της Σαντορίνης με το ιστιοπλοϊκό είναι ιδανική το απόγευμα γιατί παράλληλα με το κολύμπι θα δείτε και το ηλιοβασίλεμα. Το οποίο έρχονται να θαυμάσουν ταξιδιώτες από πολλά μέρη της υφηλίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην ξεχάσετε το μαγιό σας για να βουτήξετε στη θάλασσα.

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

About eirini

eirini

Είμαι η Ειρήνη, από μικρή λάτρευα τα ταξίδια και να ανακαλύπτω καινούργιους προορισμούς και πολιτισμούς.
Προς το παρόν έχω γνωρίσει μόνο την Ευρώπη και ο επόμενος μου στόχος είναι η Αμερική. Στο blog μου μπορεί να βρει κάποιος ταξιδιωτικές προτάσεις, αγαπημένα μέρη σε όλο τον
κόσμο αλλά και δικά μου. Ταξιδέψτε και εσείς ακολουθώντας με στο Facebook, στο Google+ και στο Instagram !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment