6+1 ενδιαφέροντα στοιχεία για την Travelplanet24

Η Travelplanet24 απέσπασε τη σημαντική διάκριση Best Workplace 2015 στη κατηγορία των εταιρειών που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους!

H εταιρεία διακρίθηκε ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work® Hellas, βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα καλύτερες μεσαίες επιχειρήσεις με προσωπικό 50 έως 250 εργαζομένους. Η έρευνα Best Workplaces, η οποία διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους. Συνολικά 23 ελληνικές επιχειρήσεις αναδείχτηκαν από το Great Place to Work® Hellas ως κορυφαίες στο εργασιακό περιβάλλον, σύμφωνα με την έρευνα Best Workplaces 2015, που διενεργήθηκε για 13η συνεχή χρονιά.

Η Travelplanet24 με αφορμή τη διάκριση Best Workplace 2015  παρουσιάζει μέσα από ένα ενδιαφέρον infographic6+1 ενδιαφέροντα στοιχεία για την Travelplanet24”. Δες εδώ το νέο μας infographic!

tp24_fun_facts

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

About Niki

Niki

Η Νίκη είναι PR & Corporate Communications Assistant στην Travelplanet24. Μπορείς να τη βρεις στο LinkedIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment