Η Travelplanet24 στο StartupSafary Athens 2014

Screenshot_1

Η Travelplanet24 συμμετείχε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο StartUpSafary AthensTo StartUpSafary είναι μια εκδήλωση που ήρθε από το Βερολίνο για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, 2014 ενώ το πρόγραμμα του εντάχθηκε στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας. Για ένα διήμερο, σε μία μεγάλη γιορτή για την επιχειρηματικότητα, εταιρείες, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας και συνεργατικοί χώροι άνοιξαν τις πόρτες τους και διοργάνωσαν δωρεάν σεμινάρια, εργαστήρια, διαλέξεις, συναντήσεις.

susathens005

Ήταν μια ιδιαίτερη κίνηση εξωστρέφειας του οικοσυστήματος της νεανικής επιχειρηματικότητας, μια περιήγηση στον χάρτη επιχειρηματικότητας της Αθήνας. Το πρόγραμμα περιείχε μεταξύ άλλων: mentoring sessions, εξειδικευμένα seminar για νομικά ζητήματα, 3d printing workshops, συμβουλές από fund managers & business angels, inspirational talks, wine tasting, b2b meetings, presentations και networking events.

1465767_401303153360944_8956183039943291779_o

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του οικοσυστήματος της νεανικής επιχειρηματικότητας στο ευρύ κοινό, η αναζήτηση συνεργασιών, η ενημέρωση σχετικά με επαγγελματικές ευκαιρίες, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων. Περισσότερα από 1.000 άτομα επισκέφθηκαν τους 16 χώρους που συμμετείχαν ανοίγοντας τις πόρτες τους σε ένα κοινό που αναζητά τρόπους να κάνει την ιδέα του πραγματικότητα.

Στην travelplanet24.com μάθαμε τα μυστικά ενός interview από την Ρόζα Ταπίνη, HR manager της Travelplanet24.

Picture1

Και ο Philipp Brinkmann, CEO και Co-founder της εταιρείας μας, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία στην εκδήλωση για το πώς ξεκίνησε η Travelplanet24 καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε  κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της εταιρείας.

susathens006

To StartupSafary διοργανώνεται με επιτυχία στο Βερολίνο από το 2013. Η Αθήνα ήταν ο πρώτος διεθνής προορισμός. Μέσα στο 2015 ακολουθούν το Χονγκ-Κονγκ και η Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

About Niki

Niki

Η Νίκη είναι PR & Corporate Communications Assistant στην Travelplanet24. Μπορείς να τη βρεις στο LinkedIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment