Η ΤΡ24 για το πρόγραμμα Youth Entrepreneurship Summer School

Screenshot_2

Στην Travelpanet24 καμία εβδομάδα δεν έχει χαρακτηριστεί ως βαρετή. Τυχαίο; Δε νομίζω, αφού μας αρέσει να κάνουμε συνέχεια διαφορετικά και δημιουργικά πράγματα, να επικοινωνούμε με τον κόσμο και πάνω από όλα να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Έτσι, λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξενήσαμε στα γραφεία μας τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Youth Entrepreneurship Summer School – YES. Εδώ, αξίζει να αναφερθεί πως το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια πρωτοβουλία του  τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το φοιτητικό σύλλογο επιχειρηματικότητας ThinkBiz και έχει ως στόχο να αναδειχθεί η νεανική καινοτομία και επιχειρηματικότητα. Ένα μέρος του προγράμματος ήταν και η επίσκεψη στις επιχειρήσεις προκειμένου τα παιδιά να γνωρίσουν από πρώτο χέρι πως λειτουργεί η κάθε μια από τις ενότητες που αποτελούν μια εταιρία. Αμέσως μόλις μας έγινε η πρόταση να συμμετάσχουμε σε αυτό το πρόγραμμα, όπως ήταν αναμενόμενο, χαρήκαμε ιδιαίτερα και ακόμη και τώρα, μέρες μετά,  δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας!

1

Πως περάσαμε όμως εκείνη τη μέρα; Αφού πήραμε ενέργεια από το μεσημεριανό που φάγαμε μαζί με τα παιδιά που φιλοξενούσαμε, ξεκινήσαμε παρέα να ανακαλύπτουμε όροφο όροφο, τα τμήματα που αποτελούν την εταιρείας μας. Το κάθε ένα από τα τμήματα (operations, development, accounting & finance, human resources management, marketing) είχε προετοιμάσει μια mini παρουσίαση για το πως συνεισφέρει στην Travelpanet24, καθώς και ένα διαδραστικό παιχνίδι ώστε οι μικροί μας καλεσμένοι να μπουν στο ρόλο ενός προγραμματιστή, μαρκετίρ, λογιστή ή υπεύθυνου ανθρωπίνου δυναμικού.  Δε σας κρύβουμε πως είχαμε διάφορες προτιμήσεις όσο αφορά το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών.  Από τα παιχνίδια που τους κάναμε όμως, αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν από το τμήμα του ανθρωπίνου δυναμικού, όπου έπρεπε να χτίσουν ένα σπίτι από χαρτί για ένα λούτρινο ελεφαντάκι!

4

Βεβαίως, όπως πάντα έχουμε κρατήσει και φωτογραφικό υλικό από εκείνη την καταπληκτική μέρα…!

2

Η μέρα αυτή αποτελεί μια μικρή γέυση για το τι κάνουμε και πως περνάμε στην Travelplanet24 καθημερινά, και αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η θετική εντύπωση των παιδιών, όπως «Φιλικοί, οργανωμένοι και εξειδικευμένοι. Κατάλληλοι για αυτή τη θέση. Μπράβο σας!!!» και «Πολύ ωραία εμπειρία. Άξιζε 100%». Ευχαριστούμε, παιδιά, και για εμάς ήταν μια μοναδική εμπειρία!

3

Ραντεβού στο επόμενο μας event!

Written by: Olga Khusnetdinova

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

Αν σας ενδιαφέρει η Travelplanet24 σε επαγγελματικό επίπεδο, ακολουθήστε μας στο LinkedIn για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

About Debora Zogopoulou

Debora Zogopoulou

Η Ντέμπορα είναι Social Media Manager στην travelplanet24. Την βρίσκετε εύκολα στο Google+ και στο LinkedIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment