Αναζητήστε τη χαμηλότερη τιμή μέσα από το Price Radar

price_radar_newsletter

Στην travelplanet24 προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε τρόπους για να κάνουμε την εμπειρία κράτησης όσο πιο απλή και εύκολη γίνεται! Γι αυτό, αναπτύξαμε μια καινοτόμα υπηρεσία για την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων που ονομάσαμε PRICE RADAR!!

Τι είναι όμως το Price Radar; Είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτρέπει στο χρήστη να βρίσκει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή σε αεροπορικά εισιτήρια για έναν επιλεγμένο προορισμό, για μια περίοδο έξι μηνών. Καλύπτοντας 2500 εγχώριες και διεθνείς γραμμές, το Price Radar, επιτρέπει στον ταξιδιώτη να αναζητήσει και να βρει άμεσα το καλύτερο εισιτήριο για την επιλεγμένη μετ ‘επιστροφής διαδρομή του, σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το Price Radar, ο χρήστης μπορεί να βρει τη χαμηλότερη τιμή για την προτιμώμενη διαδρομή του, μέσα από διάφορες επιλογές, όπως τη διάρκεια του ταξιδιού του (1 – 7 ημέρες), τον υψηλότερο ναύλο που είναι διατεθειμένος να πληρώσει και να επιλέξει προαιρετικά το είδος της πτήσης εάν θα είναι απευθείας ή όχι.  Έτσι, οι επιλεγμένες ημερομηνίες και οι χαμηλότερες τιμές συνδυάζονται και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται σε ένα γράφημα και σε ένα φιλικό προς το χρήστη interface που επιτρέπει μια ολοκληρωμένη κατανόηση. Ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί μέσω του γραφήματος και να εντοπίσει τις διαδρομές που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του. Όταν ο χρήστης διαλέξει την ημερομηνία, οι διαθέσιμες διαδρομές εμφανίζονται αμέσως. Η διαδικασία της κράτησης μπορεί εύκολα να ολοκληρωθεί κάνοντας κλικ στην επιλεγμένη διαδρομή και συμπληρώνοντας τα προσωπικά στοιχεία.

To Price Radar θα δημιουργήσει μια άλλη προοπτική στα ταξίδια με περισσότερες επιλογές, και οι χρήστες θα μπορούν να κλείνουν τα εισιτήριά τους σύμφωνα με το budget που διαθέτουν.

Δοκιμάστε τώρα το Price Radar και βρείτε την πιο φθηνή πτήση για τους επόμενους 6 μήνες!

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

Αν σας ενδιαφέρει η Travelplanet24 σε επαγγελματικό επίπεδο, ακολουθήστε μας στο LinkedIn για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

About Debora Zogopoulou

Debora Zogopoulou

Η Ντέμπορα είναι Social Media Manager στην travelplanet24. Την βρίσκετε εύκολα στο Google+ και στο LinkedIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment