Nέα εταιρική ταυτότητα

tp24_logo_

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η εταιρία μας αλλάζει πρόσωπο και εμφανιζόμαστε με σύγχρονο σχεδιασμό και νέα χρωματική παλέτα, αποπνέοντας δυναμισμό και στρατηγική επέκτασης!

Η νέα εταιρική μας ταυτότητα αποτελείται από μια βαλίτσα, πιστό σύντροφο του κάθε ταξιδιώτη, μέσα από την οποία απογειώνεται ένα αεροπλάνο, συμβολίζοντας το στρατηγικό μας στόχο για συνεχή ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων μας με σκοπό να γίνουμε το No1 διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το λογότυπο μας παρουσιάζεται πιο απλό και καθαρό, αλλάζοντας σχεδιασμό και γραμματοσειρά η οποία ταυτίζεται με την γραμματοσειρά του brand “tripsta”, του λογοτύπου που χρησιμοποιείται στην επέκταση της εταιρείας στις ξένες αγορές. Θέλοντας να στηρίξουμε το διαχρονικό μας χαρακτήρα και δίνοντας έμφαση στην πρόοδο και την τεχνολογία, το λογότυπο διατηρεί το μπλε χρώμα. Σε διαφορετικό τόνο, το μπλε που επιλέχτηκε συμβολίζει το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού, στοιχεία που περιβάλλουν την ατμόσφαιρα της χώρας, στηρίζοντας το προφίλ της αμιγώς Ελληνικής επιχείρησης που διατηρεί τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα. Ακόμη,  το μπλε αποπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, βασικές αξίες της εταιρείας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καταναλωτή. Ο Philipp Brinkmann, CEO της εταιρίας μας δήλωσε «Η ανανέωση της εικόνας αποτελεί ακόμα μια δέσμευση για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες. Έτσι, επενδύουμε στη μελλοντική μας ανάπτυξη και συνθέτουμε την εικόνα της νέας εποχής, που τώρα αποτυπώνεται με συνέπεια στην ανανεωμένη μας ενιαία ταυτότητα».

Εκτός από το λογότυπο, παρουσιάζουμε ένα νέο σλόγκαν το οποίο προβάλλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα “Let’s Travel”, το οποίο ενοποιεί τον τρόπο προβολής με ενιαία γραφικά. Το σλόγκαν δηλώνει την κινητικότητα, ενέργεια και διάθεση για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας, ενώ, ταυτόχρονα προσδιορίζει άμεσα το προϊόν μας, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ακτοπλοϊκά και τα ξενοδοχεία. Το νέο εταιρικό μήνυμα αναδεικνύει την βαθιά πεποίθησή που έχουμε ότι κάθε φορά που ένας χρήστης επιλέγει να κλείσει τα εισιτήριά του μέσα από την ιστοσελίδα www.travelplanet24.com μπορεί να πραγματοποιήσει γρήγορα, εύκολα και απλά την κράτηση του και να ταξιδέψει φερέγγυα στον προορισμό της επιλογής του.

Μην περιμένουμε άλλο λοιπόν..Let’s Travel!

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

Αν σας ενδιαφέρει η Travelplanet24 σε επαγγελματικό επίπεδο, ακολουθήστε μας στο LinkedIn για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

About Debora Zogopoulou

Debora Zogopoulou

Η Ντέμπορα είναι Social Media Manager στην travelplanet24. Την βρίσκετε εύκολα στο Google+ και στο LinkedIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment