Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Travelplanet24

tp24_logo_

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση της νέας μας εταιρικής ταυτότητας, συνεχίζουμε να πορευόμαστε με κύριο στόχο τη καινοτομία, την ανάπτυξη της τεχνολογίας, τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης, πάθους και συνεχής εξέλιξης.

Για αυτό τον λόγο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε:

Αεροπορικά εισιτήρια:

  • Συνεργαζόμαστε με πάνω από 800 αεροπορικές εταιρείες.
  • Οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσα από δύο επιχειρησιακές πλατφόρμες GDS(Global Distribution Systems), τις μεγαλύτερες στην παγκόσμια ταξιδιωτική αγορά: η Amadeus και η Travelport. Είναι και οι δύο ενσωματώμενες στο σύστημα μας, μέσα από τις οποίες συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα.
  • Χρησιμοποιούμε το εργαλείο BEST-PRICE-MIX: πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνολογικά μηχανή κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων συνδυάζοντας όχι μόνο αεροπορικές εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται, αλλά όλες τις αεροπορικές εταιρείες, χαμηλού κόστους, τσάρτερ ή κλασσικού δικτύου, υπολογίζοντας ταυτόχρονα τον καλύτερο συνδυασμό τιμής.
  • Μπορείτε προαιρετικά να αποκτήσετε ένα πλήρες πακέτο ταξιδιωτικής ασφάλισης από την Mondial Assistance(κάλυψη κόστους απώλειας/φθοράς των αποσκευών, φαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας). Επιπλέον, σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού λόγω ασθένειας ή θανάτου συγγενικού προσώπου ενός επιβάτη, η Mondial Assistance καλύπτει μέχρι και 10.000€.
  • Αφερεγγυότητα ασφάλισης της Αεροπορικής εταιρείας: Αν η εταιρεία κυρήξει πτώχευση πριν από την αναχώρηση ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Travelplanet24 καλύπτει το κόστος των εισιτηρίων και παρέχει μια εναλλακτική πτήση στην ίδια κατηγορία του ταξιδιού (μέχρι το ποσό των € 1,300 ανά άτομο).
  • Διαθέτουμε 5 τρόπους πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας: 1. American Express 2. Mastercard 3. Visa 4. Visa Electron και 5. Diners Club .
  • Χρησιμοποιούμε το ειδικό πρωτόκολλο ασφάλειας SSL (Secure Socket Layer), το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην αγορά όσον αφορά σε θέματα ασφάλειας συναλλαγών. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, διαβιβάζουμε τα στοιχεία της κάρτας σας σε κρυπτογραφημένη μορφή. Αυτός ο τρόπος παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από τη διαβίβαση τέτοιων στοιχείων μέσω τηλεφώνου.

Μην περιμένουμε άλλο λοιπόν..Let’s Travel!

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

Αν σας ενδιαφέρει η Travelplanet24 σε επαγγελματικό επίπεδο, ακολουθήστε μας στο LinkedIn για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

 

About Christos V.

Christos V.

Ο Χρήστος Βαρέλογλου είναι Market Manager στην Travelplanet24 και ένα Web Junkie της Εταιρείας μας :) . Τον βρίσκετε εύκολα στο Google+ και στο LinkedIn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment