Νέος Σχεδιασμός στο Mobile Site για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Travelplanet24

Με πολύ χαρά σας παρουσιάζουμε την νέα σελίδα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα κινητά τηλέφωνα.

Με ανανεωμένη εικόνα και γνώμονα την ευχρηστία δημιουργήθηκε η εκδοχή της ιστοσελίδας για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια,  για κινητά τηλέφωνα. Μέσα από την ανανεωμένη διάταξη της σελίδας, παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη γρήγορα και εύκολα να επιλέξει το λιμάνι της αναχώρησης και του προορισμού, ενώ σε περίπτωση που η αναζήτηση αφορά λιμάνια τα οποία δεν έχουν γραμμή σύνδεσης, προσφέρεται λίστα με όλες τις έγκυρες επιλογές. O κος Πάντος Παπάζογλου Product Manager, Mobile της εταιρείας μας, δήλωσε “Πλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να κλείσει και να πληρώσει τα εισιτήρια για τον επόμενό προορισμό του όπου και αν βρίσκεται, σε ελάχιστο χρόνο, έχοντας όλες τις επιλογές που προσφέρονται μέσα από το κινητό του τηλέφωνο”.

Ο χρήστης μπορεί τώρα να επιλέξει τα διαθέσιμα δρομολόγια προτίμησης, τον τύπο του εισιτηρίου του, τη θέση που επιθυμεί καθώς και να ελέγξει τη διαθεσιμότητα των επιλογών του. Με ευκολία περνάει στο τελικό στάδιο πληρωμής και επιβεβαίωσης όπου προβάλλονται όλες οι λεπτομέριες της κράτησης και της πληρωμής των εισιτηρίων.

Η εκδοχή αυτή, με το ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα των πέντε σταδίων που προσφέρει, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κλείσει τα εισιτήρια για τον προορισμό που επιθυμεί γρήγορα και απλά. Η ταχύτητα της αναζήτησης εξασφαλίζει την άμεση εμφάνιση των αποτελεσμάτων με σκοπό την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του.

3

 

O χρήστης επίσης, έχει τη δυνατότητα να αλλάζει γρήγορα και εύκολα τις ημερομηνίες αναχώρησεις για το ταξίδι του.

Πρόσφατα προσθέσαμε άλλο ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό, με το οποίο η αναζήτηση και το κλείσιμο ακτοπλοϊκών εισιτηρίων γίνεται ακόμα πιο γρήγορη και απλή.

Με μια απλή κίνηση μπορείτε να αναζητήσετε εισιτήρια σε χρονικό διάστημα +/- 2 ημερών. Γνωρίζοντας πως ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, θέλετε να ταξιδέψετε προς όλα τα ελληνικά νησιά, μπορείτε με ένα απλό κλικ να επικοινώνησετε άμμεσα με το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών μας – 14824, έτσι ώστε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό εισιτήριο το οποίο αναζητήσατε στο κινητό σας.

4

Μια απεικόνιση των αποτελεσμάτων που σας εμφανίζονται όταν αναζητάτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δεν προκύπτουν διαθέσιμα δρομολόγια:

5

Την νέα σελίδα μας μπορεί κανείς να δει μέσα από το κινητό του τηλέφωνο πληκτρολογώντας www.travelplanet24.com.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σας από την περιήγηση στο Mobile Site μας, καθώς στόχος μας είναι η μέγιστη εξυπηρέτηση σας.

Το καλοκαίρι έρχεται και όλοι θα επισκεφτούμε κάποιο νησάκι :) !

Η ομάδα της Travelplanet24 βρίσκεται σε διάφορα μέρη στο Διαδίκτυο και εντοπίζει για εσάς τις καλύτερες προσφορές και τις πιο fun ειδήσεις. Αν θέλετε να την ακολουθήσετε, έχετε τις εξής επιλογές:

– βρείτε μας στη σελίδα του travelplanet24.com στο Facebook,
– γραφτείτε στο κανάλι της Travelplanet24 στο YouTube,
– ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα μέρη μέσα από τις περιπλανήσεις της ομάδας μας στο Foursquare,
– ακολουθήστε μας στο Twitter @travelplanet24,
– γραφτείτε στο RSS feed του blog μας.

Αν σας ενδιαφέρει η Travelplanet24 σε επαγγελματικό επίπεδο, ακολουθήστε μας στο LinkedIn για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

About Christos V.

Christos V.

Ο Χρήστος Βαρέλογλου είναι Market Manager στην Travelplanet24 και ένα Web Junkie της Εταιρείας μας :) . Τον βρίσκετε εύκολα στο Google+ και στο LinkedIn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment